Filter

Opties

Merken

Partypannen

Multifunctionele Partypannen kopen
Heeft u wel eens van partypannen gehoord? De partypan is een multifunctionele pan van aluminium met een zeer goede antiaanbaklaag. Lees verder onder aan deze pagina.

8 resultaten

Multifunctionele Partypannen kopen

Heeft u wel eens van partypannen gehoord? De partypan is een multifunctionele pan van aluminium met een zeer goede antiaanbaklaag. Hierdoor kunt u er heel gemakkelijk in bakken en braden. Bovendien heeft de pan een deksel met kijkvenster. Dit heeft als voordeel dat u het voedsel tijdens de bereiding voortdurend in de gaten kunt houden. Met deze pan kunt u echter meer dan alleen voedsel bereiden. Zo heeft de pan een afneembare thermostaat stekker. Hierdoor kunt u de pan ook gebruiken om voedsel warm te houden. De thermostaat is regelbaar waardoor u zelf de gewenste temperatuur kunt instellen. Bij Van Hattem Horeca heeft u de keuze uit partypannen in diverse soorten en maten. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom verkopen wij alleen pannen van de betere merken zoals Buffalo en Hendi.

Altijd een warm buffet dankzij de partypan

Omdat de pan zich uitstekend leent voor het warmhouden van eten is het een ideale oplossing voor de buffetten in uw horecagelegenheid. Iedereen weet hoe vervelend het is als het buffet na enige tijd lauw of zelfs koud is. Want ook al is het eten nog zo lekker en goed bereid, als het koud is zal het uw gasten niet smaken. Dit kan negatieve gevolgen hebben voor de reputatie van uw gelegenheid. Een situatie met koud eten wilt u daarom zo veel mogelijk voorkomen. Met partypannen is dit een fluitje van een cent. Door het voedsel in de pan te bewaren blijft het door en door warm. Zo kunnen ook de gasten die op een later tijdstip langs het buffet gaan een heerlijke en warme maaltijd nuttigen.

Ideaal tijdens verjaardagen en familiefeesten

Onze pannen werken op 230 Volt en zijn dus overal en altijd te gebruiken. De partypan is daarom niet alleen geschikt voor in de horeca. U kunt hem ook bij u thuis gebruiken. Tijdens een verjaardag of familiefeest bijvoorbeeld. U kunt het eten van tevoren op uw gemak bereiden en vervolgens in de pan doen. Vervolgens stelt u de thermostaat in op de gewenste temperatuur. Zo blijft het eten urenlang warm. En omdat het eten warm blijft zal het ook niet aan smaak verliezen. Handig wanneer u ook de gasten die wat later zijn nog een lekkere maaltijd voor wilt zetten.

Een goed alternatief voor gourmetten

Organiseert u binnenkort een feestje en bent u een beetje uitgekeken op uw gourmetstel of steengrill? Ga dan eens aan de slag met zo’n leuke pan. Neem bijvoorbeeld één van de partypannen van het merk Hendi. Voor deze pannen zijn aparte vakverdelingen leverbaar. Hierdoor kunt u meerdere gerechten en hapjes tegelijkertijd bereiden. Alle gasten kunnen hun favoriete ingrediënten kiezen en in de pan doen. Zo kan iedereen het door hem of haar zelf klaargemaakt voedsel eten. Maar wellicht net zo leuk is om het eten met elkaar te delen. Zo kan iedereen een steentje bijdragen aan de gezamenlijke maaltijd. Deze bijzonder pannen zijn dus niet alleen gemakkelijk in gebruik, ze dragen ook bij aan sfeer en veel gezelligheid.