Horeca vaatwasser voorlader

Ruime keuze uit verschillende modellen. Een horeca vaatwasser op 230 Volt, 230 Volt met afvoerpomp of een horeca vaatwasservoorlader op 400 Volt.

Horeca vaatwasser voorlader: snel en kostenbesparend

Veel restaurants hebben afwassers in dienst. Het is hun taak om de vuile vaat zo snel mogelijk te handmatig te reinigen, te drogen en op te ruimen. Op die manier kunnen de glazen, het servies en het bestek zo snel mogelijk weer gebruikt worden. In de praktijk blijkt deze werkwijze niet altijd even efficiënt. Handmatig afwassen blijft mensenwerk en er worden dus ook fouten gemaakt. Een handmatig gereinigde vaat is daarom niet altijd even schoon. Ook verloopt het handmatig afwassen vaak langzaam. Hierdoor kan het lang duren voordat de vaat weer schoon is en klaar voor gebruik. Daarbij komt ook nog eens dat er meestal niet voldoende medewerkers beschikbaar zijn. Het tempo van handmatige afwas in horecagelegenheden ligt hoog en het werk is fysiek zwaar. Dit maakt het werk onaantrekkelijk. Goede afwassers zijn daarom vaak moeilijk te vinden én te houden.

Gelukkig is er een oplossing: de professionele horeca vaatwasser voorlader. Dit is geen normale consumenten vaatwasser maar een professionele vaatwasser die vooral in horecaondernemingen wordt gebruikt. Dankzij zo’n machine hoef je niet bang te zijn dat de afwas blijft staan en je hoeft geen extra medewerkers in te huren. In ons assortiment heb je de keuze uit verschillende modellen. Een horeca vaatwasser op 230 Volt, 230 Volt met afvoerpomp of een
horeca vaatwasser voorlader op 400 Volt
. Ben je nog niet overtuigd? Lees dan gerust verder. Een voorlader heeft namelijk belangrijke voordelen voor jouw horecaonderneming:

  • Een horeca vaatwasser heeft extra veel capaciteit.
  • Een professionele horeca vaatwasser is tijdbesparend.
  • Een voorlader is zuinig en kostenbesparend.

Vaatwasser met extra capaciteit

Het meest voor de hand liggende voordeel van een professionele voorlader vaatwasser is de capaciteit. Een professionele machine beschikt namelijk over veel meer ruimte dan een reguliere huishoudvaatwasser. Hierdoor kunnen er grote hoeveelheden afwas tegelijkertijd verwerkt worden. Al gauw zo'n 600 borden per uur.

Zo hoef je niet langer veel medewerkers voor de afwas in dienst te nemen en ben je uiteindelijk voordeliger uit.

Een professionele horeca vaatwasser is tijdbesparend

Een professionele horeca voorlader is ook veel sneller dan een normale vaatwasser. Bij een normale huishoudelijke vaatwasser moet je vaak minstens een uur of langer wachten tot de vaat klaar is. Met een voorlader voor de horeca is dit wel anders. Dan kun je namelijk al binnen enkele minuten de vaat perfect schoon uit de machine halen. Zo kunnen je werknemers sneller werken en kan men zich bezig houden met dat waar het écht om draait. Kortom: een voorlader is een zeer tijdbesparend oplossing.

Een voorlader is zuinig en kostenbesparend

Een horeca vaatwasser stelt je in staat om grotere hoeveelheden vaat tegelijkertijd te verwerken. Bovendien kan dit in een zeer hoog tempo. Maar als ondernemer heb je al genoeg kosten. Is het dan wel de moeite waard om te investeren in zo’n voorlader? Het antwoord is heel eenvoudig: de professionele horeca voorlader is kostenbesparend. Dergelijke machines maken op een slimme manier gebruik van water en elektriciteit. U kunt b.v. onze machines aansluiten op toevoer water dat verwarmd is tot 55 graden. Zo kun je als ondernemer flink besparen op je kosten voor elektriciteitsverbruik. De kosten van de investering zal je daarom binnen de kortste keren terugverdiend hebben.

Ruime keuze vaatwaskorven

Van Hattem Horeca heeft tevens een ruime keuze in diverse vaatwaskorven.
Deze kunnen desgewenst voor u op maat gemaakt worden qua vakverdeling en hoogte.