Wie zijn wij?

‘Investeer slim in horeca-apparatuur’

Vandaag de dag kopen veel ondernemers hun horeca benodigdheden via internet. Snel en goedkoop, denken ze. Volgens van Hattem Horeca is de ondernemer achteraf vaak duurder uit dan gedacht. Vooral als een passend advies en goede service ontbreken blijkt goedkoop vaak duurkoop te zijn. Van Hattem Horeca pakt het wat dat betreft net even anders aan.

Service

Van Hattem Horeca gaat prat op de service die wordt gegeven op de apparatuur die voor de ondernemer zo belangrijk is. Een mooie webshop en lage prijzen zegt niet alles, waar moet je bijvoorbeeld heen als een apparaat onverhoopt stuk gaat? Soms staat er op een website alleen een 06-nummer en niet eens een adres vermeld, dan weet je wat mij betreft al genoeg. In dat geval moet een defect apparaat vaak opgestuurd worden naar de importeur en dat betekent dat een ondernemer zijn apparaat enige tijd kwijt is. Van Hattem Horeca beschikt over een eigen technische service afdeling en dat betekent dat een defect apparaat in de meeste gevallen nog dezelfde dag gerepareerd wordt en de ondernemer weer verder kan met zijn werkzaamheden. Afhankelijk van het aangekochte apparaat komt Van Hattem Horeca de apparatuur ook plaatsen en installeren, mits de daarvoor benodigde voorzieningen aanwezig zijn. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met de klant en hier betaald de klant niets extra voor. Veel handelaren op internet leveren die service niet, deze leveren vaak tot de voordeur. Het is dus doorslaggevend wáár je je apparatuur koopt. Investeer slim…

Ruime Showroom

De tijd staat niet stil, moet van Hattem toegeven. Ook zij gaan dus mee met de tijd . Internet is de toekomst, maar toch zien zij klanten het liefst de rit naar hun centraal gelegen showroom maken. In een grote en overzichtelijke ruimte kan veel apparatuur en aanverwante artikelen naar hartenlust worden bekeken en vergeleken. De verkopers Van Hattem Horeca geven u graag uitleg over de apparatuur en helpen u met uw keuze, wat uw budget ook is. Van een complete baklijn tot een vaatwasser, alles vindt u in de showroom van Van Hattem Horeca.

Webshop

De webshop van Van Hattem Horeca is voorzien van een imposante reeks horeca-artikelen, van afvalbakken tot rvs-werktafels tegen scherpe prijzen. U kunt hier alle horeca-apparatuur en aanverwante artikelen snel en eenvoudig online bestellen. Op www.vanhattemhoreca.nl hoeft u niet apart in te loggen, geen account aan te maken en worden uw gegevens ook niet nagetrokken bij een kredietmaatschappij.

Gebruikte apparatuur

Van Hattem Horeca staat al jaren bekend om zijn ruime assortiment gebruikte apparatuur, welke ook in de ruime showroom tentoon wordt gesteld. Van Hattem is dusdanig overtuigd van de goede staat van zijn gebruikte c.q. gereviseerde apparatuur dat hij hierop zelfs 3 maanden garantie geeft. Op nieuwe apparatuur geldt een garantietermijn van 1 jaar all in. Dus inclusief onderdelen, arbeid en voorrijkosten.

Pizza branche

De pizza branche heeft binnen Van Hattem Horeca een speciaal plekje. Het bedrijf is misschien nog wel het meest bekend van de pizzabezorgkoffer, die door vrijwel elke bezorgdienst gebruikt wordt achter op de brommer. Daarnaast heeft het bedrijf een uitgebreid assortiment pizza-apparatuur en accessoires, zoals ovens, deeg-uitrolmachines, pizzawerkbanken, deegmengers, bezorgkoffers, warmhoudtassen en pizzapins.

Veel ervaring

Het bedrijf bestaat inmiddels al ruim dertig jaar en dat betekent dat de ervaren medewerkers van Van Hattem Horeca u gericht kunnen adviseren over de mogelijkheden van nieuwe en gebruikte apparatuur en dat zonder opdringerige verkooppraatjes.

Meer informatie:

Van Hattem Horeca BV
E-mail info@vanhattemhoreca.nl

Openingstijden showroom: van ma t/m vrij van 9.00-17.00 uur