IJsblokjesmachines

  Een ijsblokjesmachine is onmisbaar in de horeca

  Er is geen betere plek voor een ijsblokjesmachine dan de horeca. Want daar worden met afstand de meeste ijsblokjes gebruikt. In de drankjes bijvoorbeeld. Want die worden nog veel lekkerder dankzij een paar ijsblokjes. Het ziet er trouwens ook extra feestelijk uit. Natuurlijk kun je ook handmatig je ijsblokjes maken. Maar zeg nou zelf: in jouw restaurant wil je niet uren staan prutsen met plastic vormpjes. En dat hoeft ook niet. De ijsblokjesmachine neemt je dit werk geheel uit handen.

  Een ijsblokjesmachine is gemakkelijk en kostenbesparend

  Een ijsblokjesmachine is dus heel gemakkelijk. Maar er is nog een reden om zo’n machine aan te schaffen. In de horeca heb je vaak grote hoeveelheden ijs nodig. Met een professionele ijsblokjesmachine kun je in korte tijd een grote voorraad ijsblokjes maken. Die ijsblokjes komen niet alleen goed van pas voor de drankjes maar ook voor de cocktails. Maar natuurlijk ook voor het koel houden van wijn, vlees, vis en andere voedingsmiddelen zijn ijsblokjes reuzehandig. U kunt ook besparen met een ijsblokjesmachine. Probeer zelf maar hoeveel minder drank er in een glas gaat als u er ijsblokjes bij doet.

  Voor elke toepassing een geschikte ijsblokjesmachine

  Ben je horecaondernemer en denk je erover om zo’n ijsblokjesmachine aan te schaffen?
  Bij Van Hattem Horeca heb je de keuze uit een groot aantal professionele ijsblokjesmachines. Welke je kiest hangt vooral af van de capaciteit die je nodig hebt. Vrijwel alle ijsblokjesmachies zijn op 230 Volt en hebben watertoevoer nodig en aan afvoer. De aan en afvoerslagen worden meegeleverd. Voor grote hoeveelheden ijs raden we bijvoorbeeld één van onze grote ijsmachines aan met een grote bunkervoorraad. Met deze apparaten heb je in no-time een grote voorraad ijsblokjes beschikbaar. En als de bunkervoorraad vol is stopt hij vanzelf. Wil je een ijsmachine die ook bij een hoge omgevingstemperatuur goed blijft functioneren? Geen probleem. Wij verkopen ook ijsblokjesmachines die zelfs bij 30 graden nog uitstekend presteren. Ben je beperkt in je ruimte en moet de ijsblokjesmachine in een warme ruimte staan? Kijk dan eens bij één van onze watergekoelde modellen. Heb je alleen heel af en toe ijsblokjes nodig? Dan is een grote ijsmachine wellicht iets te veel van het goede. Gelukkig is ook hiervoor een geschikte oplossing leverbaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze tafelmodellen? Bij deze ijsblokjesmakers doe je zelf het water in het reservoir. Vervolgens worden de ijsblokjes gemaakt. Het grote voordeel van dit handzame model is dat een afvoer niet nodig is.

  IJsvergruizers

  Wil je bij je ijsblokjesmachine ook een ijsvergruizer? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. In onze webshop heb je een ruime keuze in ijsvergruizers. Of je op zoek bent naar een handmatig of elektrisch aangedreven ijsmachine. Zo’n handmatige vergruizer is vooral handig wanneer je alleen zo af en toe gemalen ijsblokjes nodig hebt. Je bedient hem heel eenvoudig door het draaimechanisme aan te zwengelen. Worden er in jouw horecagelegenheid juist heel veel gemalen ijsblokjes gebruikt? Dan heb je waarschijnlijk meer aan een elektrische ijsvergruizer. Met zo’n ijsvergruizer creëer je in een handomdraai een grote hoeveelheid crust ijs.

  Accessoires voor de ijsblokjesmachine

  Een ijsblokjesmachine is reuzehandig. Maar een professionele horecaonderneming kan natuurlijk niet zonder aanvullende accessoires. Je wilt die ijsblokjes natuurlijk niet zomaar met je handen aanpakken. Veel hygiënischer en praktischer is dan een ijsblokjesstang of een ijsblokjesemmer. In onze webshop heb je de keuze uit verschillende modellen.Klik hier voor een compleet overzicht.