Omschrijving
- Geïntegreerde antenne met NFC-technologie, maakt realtime uitlezing van de kerntemperatuur van voedingsmiddelen mogelijk via draadloze sondes (Gebruikstemperatuur: -50 tot 99 °C)
- 5'' touchscreen (IP 67)
- Elektronische temperatuurregeling van 24° tot 95°, hoge precisie (0,1 °C), tot 10 directe programma’s of handmatige modus (temperatuur + tijd)
- Snelle wisseling tussen ingestelde temperatuur, werkelijke temperatuur, vooraf ingestelde tijd, resterende tijd en weergave van °C naar °F
- Waterroerder met propeller, zorgt voor een gelijkmatige kooktemperatuur
- Klem voor plaatsing in elk kookvat (max. hoogte 152 mm en max. watercapaciteit 57,5 liter)
- Ergonomisch handvat van roestvrij staal, zeer eenvoudig in gebruik
- Beveiligingssysteem bij droogkoken, oververhitting of overspanning
- Verwarmingselement en roerder beschermd door een roestvrijstalen rooster om contact met zakjes te vermijden
- Gemaakt van roestvrij staal AISI 304 (IP X3)
- Toestellen gebouwd volgens de geldende CE-normen
NB: Draadloze sondes en zakjesscheider niet inbegrepen.
Een belangrijke innovatie voor het koken, pasteuriseren en regenereren van vacuüm verpakte voedingsmiddelen. Hoge precisie, voor alle soorten van koken van vlees, vis, groenten,... Een verbluffend resultaat, altijd sappig, zachte textuur, natuurlijke smaak en vooral minder gewichtsverlies (-25% in vergelijking met traditionele methodes). Ideaal voor hotels, restaurants, traiteurs, banketdiensten, ....
mm (B x D x H) : 165 x 203 x 377 - kW (elec) : 2